ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερουσιαστής Μακόνελ: Ελπίζω η κυβέρνηση Τραμπ να περιορίσει τη ζημιά στη Συρία

Γερουσιαστής Μακόνελ: Ελπίζω η κυβέρνηση Τραμπ να περιορίσει τη ζημιά στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρεπουμπλικανός ηγέτης της Γερουσίας Μιτς Μακόνελ δήλωσε την Τρίτη σε δημοσιογράφους ότι ελπίζει πως η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα προσπαθήσει να περιορίσει τη ζημιά που προκάλεσε η αιφνίδια αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία.

Παράλληλα, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζιμ Ρις, επικεφαλής της ισχυρής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων τόνισε πως θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας αν συνεχίσει την επίθεσή της ενάντια στους Κούρδους μαχητές στη βορειοανατολική Συρία.

«Αν η Τουρκία συνεχίσει αυτή την επιθετική πορεία, θα πρέπει να υποστεί ένα κόστος για την υπονόμευση των αμερικανικών συμφερόντων ασφαλείας», τόνισε ο Ρις, στο ξεκίνημα της ακρόασης του ειδικού απεσταλμένου του Ρεπουμπλικανού προέδρου Τραμπ για τη Συρία που κλήθηκε για να καταθέσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούμπιο: Περισσότερες ευκαιρίες για Ελλάδα και ΗΠΑ σε οικονομία, ενέργεια και εμπόριο

Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη

Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» – «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»

Επί Αλέξη Τσίπρα το 2018 ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας «πουλά» ως «δεδομένο σύμμαχο»

Ντόναλντ Τραμπ για Ιράν: «Κανείς δεν ξέρει ποιος στο καλό κυβερνά τη χώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr