ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τουλάχιστον 25 χρόνια κάθειρξη στις φυλακές Kgosi Mampuru, όπου κρατούνται οι πιο επικίνδυνοι κακοποιοί της Νότιας Αφρικής, καταδικάστηκε από δικαστήριο της Πρετόρια ένας 21χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 7χρονου κοριτσιού.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 21χρονος Nicholas Ninow εντόπισε το κορίτσι στον παιδότοπο εστιατορίου, όπου βρισκόταν με την μητέρα του και άγνωστο πώς, κατάφερε να το παρασύρει στις τουαλέτες του καταστήματος, όπου προέβη στην αποτρόπαιη πράξη του.
Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας της 7χρονης στο δικαστήριο, η οποία είπε, ότι ξαφνικά άκουσε την κόρη της να φωνάζει «βοήθεια».
Η γυναίκα μαζί με μέλη του προσωπικού του εστιατορίου έσπευσαν στις τουαλέτες, ωστόσο όπως είπε η μητέρα «ενώ εμείς σπρώχναμε την πόρτα, αυτός από μέσα έλεγε την εμπόδιζε να ανοίξει και φώναζε: Τι θέλετε; Με ενοχλείτε».
Όπως είπε στο δικαστήριο άλλος μάρτυρας, όταν επιτέλους κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ninow ολόγυμνο, όπως και το άτυχο κορίτσι.























































