ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άμπου Ιμπραήμ αλ Χασέμι αλ Κουράσι, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον νέο ηγέτη της οργάνωσης ανακοίνωσε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον θάνατο του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι.
Πρόκειται για τον Άμπι Ιμπραχίμ αλ Χασέμι αλ Κουράσι, με επτάλεπτο ηχογραφημένο μήνυμα.
H οργάνωση Ισλαμικό Κράτος επιβεβαίωσε τους θανάτους του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και του Αμπού αλ Χάσαν αλ Μουχάτζιρ, υψηλόβαθμου στελέχους της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
«Ω, μουσουλμάνοι, ω, μουτζαχεντίν, στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους, κλαίμε για τον διοικητή των πιστών Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι», αναφέρεται στο μήνυμα που αναρτήθηκε στην εφαρμογή Telegram.






















































