ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σουλεϊμάν Σοϊλού: Θα στείλουμε τους αιχμάλωτους τζιχαντιστές στις χώρες τους

Σουλεϊμάν Σοϊλού: Θα στείλουμε τους αιχμάλωτους τζιχαντιστές στις χώρες τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας επανέλαβε την πάγια απειλή της Άγκυρας ότι θα στείλει τους συλληφθέντες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στις χώρες από τις οποίες κατάγονται.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού διαμαρτυρήθηκε για την αδράνεια των Ευρωπαίων σε αυτό το ζήτημα.

«Αυτό δεν είναι αποδεκτό από μας. Είναι επίσης ανεύθυνο», είπε και συμπλήρωσε ότι η Ευρώπη αφήνει την Τουρκία να διαχειριστεί μόνη της το θέμα των φυλακισμένων τζιχαντιστών.

«Θα στείλουμε τα συλληφθέντα μέλη του ISIS πίσω στις χώρες τους», πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η Τουρκία συνέλαβε τον προηγούμενο μήνα κάποιους από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που δραπέτευσαν από φυλακές στη βορειοανατολική Συρία, μετά την έναρξη της στρατιωτικής επίθεσης της Άγκυρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές Πηγές: «Η Τουρκία εξήγγειλε παράνομες έρευνες σε περιοχές κυπριακών χωρικών υδάτων και υφαλοκρηπίδας»

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο

DW: Το σκάνδαλο των funds πιέζει τον Ερντογάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr