ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Νίκος Δένδιας για τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα»: Ψυχική και πνευματική ανισορροπία
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κάλεσε την Τετάρτη τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το Συντηρητικό κόμμα στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με το «σόου τρόμου» δύο δημοψηφισμάτων εάν εκλεγεί ο Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών.
Σημαίνοντας επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας έξω από την κατοικία του στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο Τζόνσον δήλωσε ότι εάν επιστρέψει στην εξουσία με πλειοψηφία θα προχωρήσει άμεσα στην επικύρωση της συμφωνίας του για το Brexit.
«Ελάτε μαζί μας, να φέρουμε εις πέρας το Brexit και να προχωρήσει η χώρα αυτή, διαφορετικά, και αυτή είναι η εναλλακτική την επόμενη χρονιά, θα περάσουμε όλο το 2020 σε ένα σόου τρόμου με ακόμα περισσότερο δισταγμό και καθυστέρηση», δήλωσε.
«(Οι Εργατικοί) θα σπαταλήσουν όλο το 2020 στη διενέργεια δύο δημοψηφισμάτων, ένα για τη Σκωτία… και ένα δημοψήφισμα για το Brexit».























































