ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπέκροου: Τo Brexit είναι το μεγαλύτερο λάθος μετά τον Β’ Παγκόσμιο

Μπέκροου: Τo Brexit είναι το μεγαλύτερο λάθος μετά τον Β’ Παγκόσμιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε σαφώς αντίθετη κατεύθυνση από τους Brexiteers, ο Τζον Μπέρκοου, που παραιτήθηκε πριν από ένα μήνα από τη θέση του προέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων, τάχθηκε κατά του Brexit.

Χαρακτήρισε μάλιστα την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει η Βρετανία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Δεν νομίζω ότι βοηθά τη Βρετανία. Το Brexit είναι το μεγαλύτερο λάθος αυτής της χώρας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σέβομαι τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, αλλά το Brexit δεν μας βοηθάει.

»Είναι καλύτερα να είμαστε μέρος της ΕΕ», είπε ο Μπέρκοου στην ομιλία του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της La Repubblica, Αντονέλο Γκερέρα.

Παράλληλα όμως ο Μπέρκοου απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος μπλόκαρε το Brexit.

O κύριος «order» έκλεισε την αυλαία της δεκαετούς θητείας του και η σκυτάλη δόθηκε, και επίσημα, στον Λίντσεϊ Χόιλ, ο οποίος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων.

Οι αγορεύσεις του Μπέρκοου, έγραψαν τη δική τους ιστορία. Αλησμόνητο θα μείνει, δε, το βροντερό πρόσταγμά του «order» με το οποίο επανέφερε την τάξη στην κοινοβουλευτική αίθουσα.

Η προ ενός μηνός ανακοίνωση της παραίτησης του έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα.

Ο κ. Χολ εξέφρασε την ελπίδα το Κοινοβούλιο «να γίνει σπουδαίο και αξιοσέβαστο, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η θαμπάδα έχει φύγει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για την παρενόχλησή του από τους Τούρκους: Είναι δουλειά της ΕΕ, γιατί σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πηγαίναμε, να προστατεύει τον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο από την Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρενόχληση του Νίκου Δένδια από τους Τούρκους

Κύπρος-Γαλλία υπέγραψαν τη SOFA: Γαλλικές δυνάμεις στο έδαφος και στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι σε ΚΑΘΕ απειλή

Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Δημιουργία ενός ενιαίου αμυντικού χώρου, μιας αντίληψης άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr