ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση δέχτηκε την Τρίτη στις ψηφιακές του πλατφόρμες το κόμμα της βρετανικής αντιπολίτευσης, λίγες εβδομάδες πριν από τη διενέργεια των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, στις 12 Δεκεμβρίου, χωρίς να υπάρξει, όμως, παραβίαση δεδομένων.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του κόμματος, οι Εργατικοί κατήγγειλαν την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκαν στο Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας, ενώ μέσα σε λίγες ώρες αποκαταστάθηκαν πλήρως οι δυσλειτουργίες που προέκυψαν στο σύστημα.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας έχουν κάνει γνωστό τον πιθανό κίνδυνο κυβερνοεπιθέσεων από τη Ρωσία και άλλες χώρες, ιδιαίτερα μέσα στην προεκλογική περιόδο, διάστημα στο οποίο τα κόμματα θα πραγματοποιούν εκστρατείες στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με αξιωματούχο του βρετανικού Εθνικού Κέντρου Κυβερνοασφάλειας, η κυβερνοεπίθεση ήταν «μια σύντομη και αποτυχημένη απόπειρα να τεθούν εκτός λειτουργίας οι ιστοσελίδες του κόμματος, μια επίθεση καθημερινού τύπου».























































