ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Κύπρος και Ελλάδα υποκινούν το μίσος εναντίον των Τουρκοκυπρίων

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Κύπρος και Ελλάδα υποκινούν το μίσος εναντίον των Τουρκοκυπρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το κάψιμο «σημαίας» του ψευδοκράτους από το ΕΛΑΜ βρήκε για αφορμή το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να επιτεθεί σε Κύπρο και Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι η η Κυπριακή Δημοκρατία και Ελλάδα, «υποκινούν το μίσος εναντίον των Τουρκοκυπρίων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το τουρκικό ΥΠΕΞ καταδικάζει το κάψιμο της «σημαίας» του ψευδοκράτους.

«Οι αρμόδιοι της ελληνοκυπριακής πλευράς δεν προέβησαν σε καμιά ανακοίνωση καταδίκης αυτής της πράξης μίσους και το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε έρευνα για τους δράστες δεικνύει ότι στηρίζουν επίσημα αυτό το επεισόδιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι «γι’ αυτό το γεγονός πιστεύουμε ότι έχει ευθύνη η ελληνοκυπριακή διοίκηση, καθώς και οι ελληνικές Αρχές, που προβαίνουν σε δηλώσεις που υποκινούν το μίσος εναντίον των Τουρκοκυπρίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται επίσης, ότι «υπό αυτές τις συνθήκες αναμένουμε από τη διεθνή κοινότητα να καλέσει την ελληνοκυπριακή πλευρά και την Ελλάδα να αποφεύγουν τις δηλώσεις που επιδεινώνουν περισσότερο το κλίμα έντασης στο νησί, όπως υπογραμμίζεται και στην τελευταία έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο

Οι Τούρκοι «τρέμουν» τη συμμαχία Ισραήλ-Κύπρου και συνδέουν το Κυπριακό με τη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr