ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Ζόραν Ζάεφ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου),


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βόρεια Μακεδονία θα γίνει πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ.
Ο Ζόραν Ζάεφ σημείωσε ότι τόσο η Ισπανία όσο και η Γαλλία θα επικυρώσουν σύντομα το πρωτόκολλο προσχώρησης.
Μιλώντας σε μια πολιτική συγκέντρωση του κόμματός του στο Βέλες, δήλωσε ότι την Παρασκευή ο Ισπανός πρωθυπουργός Πένδρο Σάντσεθ του είπε ότι μια νέα κυβέρνηση θα συγκροτηθεί σύντομα μετά τις εκλογές της 10ης Νοεμβρίου.
«Η Ισπανία σύντομα θα σχηματίσει κυβέρνηση και θα επικυρώσει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ.
»Στα τέλη Νοεμβρίου, το Κοινοβούλιο της Γαλλίας θα επικυρώσει και αυτή το πρωτόκολλο, καθώς η Γερουσία το έχει πράξει ήδη.
»Έτσι, όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ θα επικυρώσουν το πρωτόκολλο», δήλωσε ο Ζάεφ σε μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκστρατείας «Στο Δρόμο».
Η Ισπανία και η Γαλλία είναι τα τελευταία από τα 29 μέλη του ΝΑΤΟ που μένει να επικυρώνουν το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, όπως σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων IBNA.























































