Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεισμός Αλβανία: Το έδαφος ανυψώθηκε πάνω από 8,4 εκατοστά στο Δυρράχιο

Σεισμός Αλβανία: Το έδαφος ανυψώθηκε πάνω από 8,4 εκατοστά στο Δυρράχιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πάνω 8,4 εκατοστά ανυψώθηκε το έδαφος 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Δυρραχίου στο Hamallaj από τον φονικό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που χτύπησε τα ξημερώματα της Τρίτης την Αλβανία.

Στο παραπάνω συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Βασίλης Τσιρώνης και Αθανάσιος Γκανάς χρησιμοποίησαν δορυφορικά δεδομένα και παρουσίασαν το πρώτο διαφορικό συμβολογράφημα όπου παρατηρείται ανύψωση του εδάφους έως και 8,4 εκατοστά στην περιοχή Hamallaj που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Δυρραχίου.

Ο Δρ. Γιώργος Παραράς-Καραγιάννης πρώην επικεφαλής ερευνών του Ινστιτούτου Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου στη Χαβάη ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ότι για τις επόμενες ημέρες αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί στην Αλβανία, ενώ μονάχα σήμερα είχαμε 4 μετασεισμούς ισχυρούς με τον τελευταίο να είναι μεγέθους 5,3 Ρίχτερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ημέρα Εκπαίδευσης στην Τουρκική Γλώσσα γιορτάστηκε στα Σκόπια

Διπλός σεισμός στη Ραφήνα

Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου – Ο ιερός συμβολισμός

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr