Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής της Λιβύης με θέμα τις «συμφωνίες» Άγκυρας-Τρίπολης

Έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής της Λιβύης με θέμα τις «συμφωνίες» Άγκυρας-Τρίπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης συγκαλεί ο πρόεδρός της Ακίλα Σαλέχ, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη να επισκεφθεί την Αθήνα, με θέμα συζήτησης τις «συμφωνίες» της ισλαμικής κυβέρνησης της Τρίπολης με το τουρκικό καθεστώς, μεταδίδει το AlMarsad.

Ο εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αμπντουλάχ Μπλεϊχάκ, δήλωσε την Τρίτη στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «Nova», ότι εξουσιοδοτήθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής να καλέσει όλους τους βουλευτές στο αρχηγείο του Κοινοβουλίου, στο Τομπρούκ, για να συζητηθούν οι «συμφωνίες» που επηρεάζουν την εθνική ασφάλεια και τα στρατηγικά συμφέροντα της Λιβύης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος Σαλέχ υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας δεν έχει νομιμοποίηση να υπογράψει καμία συμφωνία επειδή δεν έχει εκλεγεί από τον λαό και δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του εκλεγμένου κοινοβουλίου ως νόμιμης αντιπροσωπείας του λιβυκού λαού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο πρόεδρος της Λιβυκής Βουλής στην Αθήνα – Τι συζητήθηκε με Γεραπετρίτη

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr