ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορούμενος για σειρά παραλείψεων στην δήλωσή του περί σύγκρουσης συμφερόντων, ο ύπατος επίτροπος αρμόδιος για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση Ζαν-Πολ Ντελεβουά αποφάσισε να παραιτηθεί, «με δική του πρωτοβουλία», όπως διευκρίνισε η γαλλική προεδρία.
Ο Ντελεβουά υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία έκανε δεκτή με λύπη του ο Γάλλο Πρόεδρος, όπως τονίζεται.
Ο «κ. Συντάξεις» ανέλαβε την κυβερνητική θέση τον Σεπτέμβριο 2017 με αποστολή την προετοιμασία της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος της Γαλλίας.
Κατηγορείται ότι παρέλειψε να δηλώσει θέσεις που κατέχει παράλληλα με το κυβερνητικό του αξίωμα.
Η παραίτησή του έρχεται την στιγμή της κλιμάκωσης της κοινωνικής αναταραχής στην Γαλλία για το θέμα της μεταρρύθμισης των συντάξεων, εμβληματικό σχέδιο της θητείας του Μακρόν.























































