ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία - Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο», ο λογιστής και αρκετοί υπάλληλοι
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληρωμές ύψους 570 εκατομμυρίων ανάμεσα στην κυβέρνηση της Τρίπολης και σε εταιρία που υπάγεται στην τουρκική προεδρία δείχνουν έγγραφα που παρουσίασε η αντιπολίτευση της Λιβύης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, παρουσιάζονται έγγραφα από την αντιπολίτευση της Λιβύης, τα οποία δείχνουν απευθείας οικονομικές συναλλαγές ανάμεσα στην κυβέρνηση του Φαγιέζ Αλ Σαράτζ και αυτής της Τουρκίας.
Πρόκειται για οκτώ αποκαλυπτικά έγγραφα – ντοκουμέντα τα οποία φέρουν όλα την υπογραφή του υπουργείου Εσωτερικών της κυβέρνησης της Τρίπολης.
Το πρώτο από αυτά τα έγγραφα υπογράφηκε στις 13 Μαΐου και το τελευταίο στις 3 Νοεμβρίου.
Τα συγκεκριμένα έγγραφα δείχνουν πληρωμές μεγάλων ποσών που αν αθροιστούν όλα μαζί, το αποτέλεσμα είναι 570 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα αυτές οι πληρωμές καταλήγουν στην εταιρία SSTEK, η οποία είναι μία Τουρκική Εταιρία Κυβερνοασφάλειας, και η οποία παράγει σύμφωνα με την ταυτότητα της αμυντικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας και η οποία υπάγεται στη γραμματεία Αμυντικής Βιομηχανίας, δηλαδή κατευθείαν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν.






















































