ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Nations League: Σε όμιλο «φωτιά» η Εθνική Ελλάδος - Οι αντίπαλοι της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληρωμές ύψους 570 εκατομμυρίων ανάμεσα στην κυβέρνηση της Τρίπολης και σε εταιρία που υπάγεται στην τουρκική προεδρία δείχνουν έγγραφα που παρουσίασε η αντιπολίτευση της Λιβύης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, παρουσιάζονται έγγραφα από την αντιπολίτευση της Λιβύης, τα οποία δείχνουν απευθείας οικονομικές συναλλαγές ανάμεσα στην κυβέρνηση του Φαγιέζ Αλ Σαράτζ και αυτής της Τουρκίας.
Πρόκειται για οκτώ αποκαλυπτικά έγγραφα – ντοκουμέντα τα οποία φέρουν όλα την υπογραφή του υπουργείου Εσωτερικών της κυβέρνησης της Τρίπολης.
Το πρώτο από αυτά τα έγγραφα υπογράφηκε στις 13 Μαΐου και το τελευταίο στις 3 Νοεμβρίου.
Τα συγκεκριμένα έγγραφα δείχνουν πληρωμές μεγάλων ποσών που αν αθροιστούν όλα μαζί, το αποτέλεσμα είναι 570 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα αυτές οι πληρωμές καταλήγουν στην εταιρία SSTEK, η οποία είναι μία Τουρκική Εταιρία Κυβερνοασφάλειας, και η οποία παράγει σύμφωνα με την ταυτότητα της αμυντικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας και η οποία υπάγεται στη γραμματεία Αμυντικής Βιομηχανίας, δηλαδή κατευθείαν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν.























































