ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ινδία: Σοκάρει ο 8χρονος με τα χέρια που ζυγίζουν 12,5 κιλά (εικόνες)

Ινδία: Σοκάρει ο 8χρονος με τα χέρια που ζυγίζουν 12,5 κιλά (εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Φωτογραφίες,

Σοκάρουν οι εικόνες του μικρού Καλίμ από την Ινδία, τα χέρια του οποίου έχουν πρηστεί σε τέτοιο βαθμό που φθάνουν να ζυγίζουν 12,5 κιλά, με μήκος 33 εκατοστά το καθένα από τη βάση της παλάμης έως τα ακροδάχτυλα.

Ο Καλίμ δυσκολεύεται να εκτελέσει ακόμα και τις πιο απλές ανθρώπινες λειτουργίες όπως να πιει νερό ή να δέσει τα κορδόνια του.

Εκτός από τα προβλήματα της καθημερινότητας ο μικρός Καλίμ έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας καθώς όπως λέει «δεν πηγαίνω στο σχολείο γιατί ο δάσκαλος λέει ότι τα άλλα παιδιά φοβούνται τα χέρια μου».

Η 27χρονη μητέρα του λέει ότι ο γιος της γεννήθηκε με μεγαλύτερα του φυσιολογικού, οι γιατροί της περιοχής όμως δηλώνουν άγνοια για το τι μπορεί να προκάλεσε το πρήξιμο στα χέρια του 8χρονου.

Οι γονείς του δεν έχουν καταφέρει να πάνε τον Καλίμ σε άλλους γιατρούς πέραν αυτών στην περιοχή τους.

Δεύτερος γιατρός που έμαθε για την περίπτωση διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο Καλίμ μπορεί να πάσχει είτε από λεμφαγγίωμα είτε από χαμάρτωμα, ασθένειες που και οι δύο είναι θεραπεύσιμες.

in2
in3
in4
in5
in7

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ινδός Πρωθυπουργός Μόντι προτρέπει τους πολίτες σε εξοικονόμηση καυσίμων

Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν

Άφιξη στο Ισραήλ άνω των 250 Εβραίων της Ινδίας της φυλής Μπνέι Μενασέ

Η Ινδία πληρώνει για το ιρανικό πετρέλαιο σε κινεζικό γουάν υπό το καθεστώς εξαίρεσης από τις αμερικανικές κυρώσεις

Επιστρέφουν στο Ιράν οι σοροί 84 Ιρανών ναυτών του πολεμικού πλοίου που βυθίστηκε ανοιχτά της Σρι Λάνκα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr