Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλήρη στήριξη στην Κύπρο από τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας

Πλήρη στήριξη στην Κύπρο από τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε τη Δευτέρα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄, κατά τη διάρκεια της οποίας τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, το «μνημόνιο» συναντίληψης που υπεγράφη μεταξύ Άγκυρας και Τρίπολης καθώς και για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι καθημερινές προκλήσεις της Τουρκίας.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ ανέφερε στον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και επανέλαβε την πλήρη υποστήριξή του προς την Κύπρο, καθώς και την επιθυμία του για στενή συνεργασία και περαιτέρω, από κοινού δράση, προς την επίτευξη ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο βασιλιάς της Ιορδανίας εξέφρασαν εκατέρωθεν ευχές για το νέο έτος και συμφώνησαν να διατηρήσουν στενή επαφή και επικοινωνία, επεσήμανε ο κ. Κούσιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr