ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής - Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση
Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναζητείτε κάτι διαφορετικό πριν τελειώσει το καλοκαίρι;
Τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το facekini, μία από αυτές τις χρωματιστές μάσκες που ξεκίνησαν να τραβούν την προσοχή στις κινεζικές παραλίες το 2012.
Σύμφωνα με την Global Post, αυτό που μοιάζει σαν μάσκα τρομοκρατών είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις μεσήλικες Κινέζες, για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Πρώην διευθύντρια της Vogue δημοσίευσε φωτογραφίες γυναικών με τέτοιες μάσκες σε ένα περιοδικό μόδας με την εξής λεζάντα “το μαύρισμα δεν σημαίνει ένα ταξίδι στο Κάπρι, αλλά ώρες σκληρής δουλειάς στον ήλιο”.
Οι Κινέζοι πάντοτε θαμπώνονται από το λευκό δέρμα.
Το λευκό δέρμα σημαίνει ότι κάποιος είναι πλούσιος και ότι δεν χρειάζεται να εργάζεται σκληρά στον ήλιο.
“Μία στρώση λευκού κρύβει 100 μορφές ασχήμιας” λέει μία κινεζική παροιμία.























































