ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το Ισραήλ ως «ερωμένη» της Μέσης Ανατολής: Επιθυμητό κεκλεισμένων των θυρών, αποδιωγμένο στο προσκήνιο
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μελλοντικό σκηνικό στην Λιβύη αναφέρθηκε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο.
«Στην χώρα αυτή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τρομοκρατίας, κίνδυνος να αναπτυχθούν μικρές τρομοκρατικές ομάδες, διότι στη Λιβύη βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πόλεμος ο οποίος εξελίσσεται “μέσω εξουσιοδότησης”», τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας.
Η αναφορά του, προφανώς, είναι στην επίσημη και ανεπίσημη ανάμειξη πολλών ξένων χωρών στον εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος συνεχίζεται στην βορεαιοαφρικανική αυτή χώρα.
Κατά την άποψη του Ντι Μάιο -που πρόσφατα επισκέφτηκε τη Λιβύη- «ο πραγματικός κίνδυνος, στη Λιβύη, δεν συνδέεται τόσο με το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, αλλά είναι αυτός της δημιουργίας μιας κατάστασης παρόμοιας με εκείνη της Συρίας».























































