ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Αμπντουλάχ Μπλεϊχάκ, διαμήνυσε ότι σε περίπτωση που η Τουρκία στείλει στρατεύματα στη Λιβύη, η απάντηση «θα είναι σκληρή» και η ανάμιξη αυτή θα θεωρηθεί «μια νέα αποικιοκρατία στη Λιβύη».
Μιλώντας στο σαουδαραβικό δίκτυο «Al Arabiya» αποκάλυψε ότι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) έχει πλήξει περισσότερες από μία φορές αίθουσες επιχειρήσεων στην Τρίπολη, από όπου Τούρκοι χειριστές κατεύθυναν τουρκικά ντρον, που είχαν σταλεί να ενισχύσουν την κυβέρνηση Σαράτζ.
Οι μάχες μαίνονται στα περίχωρα της πρωτεύουσας Τρίπολης και πληθαίνουν οι αναφορές ότι η Τουρκία μεταφέρει αεροπορικώς τζιχαντιστές μισθοφόρους της από τη βόρεια Συρία, με πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη, στην Τρίπολη της Λιβύης.






















































