ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιράκ, Ιράν, Κασέμ Σολεϊμανί, Πρίγκιπας Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, Σαουδική Αραβία,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Άντελ Άμπντουλ Μάχντι συζήτησε το Σάββατο βράδυ την κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα του και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν.
«Ο πρωθυπουργός έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον πρίγκιπα διάδοχο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στο οποίο συζήτησαν τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το Ιράκ και η περιοχή», ανέφερε το γραφείο του Μάχντι.
«Αντάλλαξαν απόψεις για τις αναμενόμενες συνέπειες» (μετά τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί) καθώς και για την ανάγκη να αποφευχθεί η κλιμάκωση, προστίθεται στην ανακοίνωση αυτή.
Σύμφωνα με το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων, ο βασιλιάς Σαλμάν τηλεφώνησε στον Ιρακινό πρόεδρο Μπαρχάμ Σάλεχ και του δήλωσε ότι η Σαουδική Αραβία στηρίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του Ιράκ.























































