ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμπντουραχίμ Καρσλί, πρόεδρος του τουρκικού κόμματος «Μερκέζ», που αυτοπροσδιορίζεται ως κεντρώο φιλελεύθερο και έχει κατηγορηθεί για σχέσεις με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, υποστήριξε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ανώτεροι αξιωματούχοι της αυλής του είχαν πληροφορηθεί ότι προετοιμαζόταν πραξικόπημα ένα μήνα πριν την απόπειρα της 15ης Ιουλίου 2016.
Σε σειρά αναρτήσεών του την Πέμπτη στο Twitter, ο Καρσλί ισχυρίζεται ότι συνομίλησε με πρόσωπο που υπηρέτησε σε σημαντικές κρατικές θέσεις και αυτό του αποκάλυψε ότι η τουρκική κυβέρνηση ήταν ενήμερη τουλάχιστον ένα μήνα πριν την εκδήλωση της απόπειρας πραξικοπήματος.
Ο Καρσλί δεν αποκάλυψε το όνομα της πηγής του.
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος του είπε ότι ο Ερντογάν και ο τότε Αρχηγός των Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και σήμερα υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ήταν απόλυτα ενήμεροι για τις προετοιμασίες αλλά δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την εκδήλωση του πραξικοπήματος.























































