ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ukraine Airlines International, Γεβγένιι Ντίχνε, δήλωσε το Σάββατο ότι δεν αμφέβαλε ποτέ ότι η εταιρεία δεν ευθυνόταν για τη συντριβή του αεροσκάφους της την Τετάρτη, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης.
Έντεκα Ουκρανοί, ανάμεσά τους τα εννέα μέλη του πληρώματος του Boeing 737, είναι μεταξύ των 176 θυμάτων του δυστυχήματος, σύμφωνα με το Κίεβο.
Ο Ντίχνε ανήρτησε ανακοίνωση στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αφού το Ιράν παραδέχθηκε ότι οι ένοπλες δυνάμεις του κατέρριψαν «από λάθος» το ουκρανικό αεροσκάφος.
«Δεν αμφιβάλλαμε ούτε για δευτερόλεπτο ότι το πλήρωμά μας και το αεροπλάνο μας δεν θα μπορούσαν να ευθύνονται για αυτή την φρικτή συντριβή», τόνισε.
«Ήταν οι καλύτεροι άνδρες και γυναίκες μας. Οι καλύτεροι», πρόσθεσε.























































