ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φιλοτουρκική ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης κατηγορεί τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι παραβίασε την εκεχειρία, που ο LNA κήρυξε στο μέτωπο της Τρίπολης τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή.
Παράλληλα, η ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης θέτει όρο με νεώτερη ανακοίνωσή της, για την εφαρμογή της εκεχειρίας να αποσυρθεί ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) από όλα τα εδάφη που κυρίευσε από τις 4 Απριλίου και μετά, όταν ξεκίνησε η εκστρατεία για απελευθέρωση της Τρίπολης από τους φιλότουρκους και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Επίσης, όπως μεταδίδουν μιντιακοί ακτιβιστές, οι τζιχαντιστές «πολιτοφύλακες» που υποστηρίζουν την Τρίπολη, βομβάρδισαν την Κυριακή με πυρά όλμων το προάστιο Αΐν Ζαρά της Τρίπολης, στα νότια της πρωτεύουσας, που ελέγχεται από τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA).
Στο προάστιο Αΐν Ζαρά ξέσπασαν μάχες μεταξύ των τζιχαντιστών της Τρίπολης και του στρατού της Βουλής, που τελεί υπό τη διοίκηση του στρατάρχη Χαφτάρ.
Οι πολιτοφυλακές της Μισράτα, μιας πόλης λιμάνι της Λιβύης με πλειονότητα τουρκικής καταγωγής πληθυσμό, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους που ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) εξαίρεσε τη Μισράτα από την εκεχειρία στην Τρίπολη, η οποία όπως προαναφέραμε φαίνεται δύσκολο προς το παρόν να τηρηθεί.
Στον πολεμικό χάρτη, με μοβ χρώμα τα εδάφη που έχουν απομείνει υπό τον έλεγχο της φιλοτουρκικής ισλαμικής Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας. Η υπόλοιπη Λιβύη ελέγχεται από τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) της Βουλής των Αντιπροσώπων.
























































