ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι ΗΠΑ θα συνεργασθούν με τους ηγέτες του Ιράκ ώστε να καταλήξουν στο «κατάλληλο σημείο» για την ανάπτυξη των αμερικανικών στρατευμάτων στη χώρα, τόνισε σε δηλώσεις του ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πόμπεο, έπειτα από αίτημα της Βαγδάτης της προηγούμενη εβδομάδα για απόσυρσή τους.
«Το ποια θα είναι η θέση των δυνάμεών μας στο Ιράκ θα το συζητήσουμε με τους εκλεγμένους ηγέτες του Ιράκ», δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Χούβερ στην Καλιφόρνια.
Αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχαν καταστήσει σαφές την Παρασκευή ότι οι ΗΠΑ δεν σκοπεύουν να αποσύρουν στρατεύματα από το Ιράκ, παρά το αίτημα από την ηγεσία της χώρας για διαδικασία απόσυρσής τους.
Το ερώτημα της παρουσίας των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ έχει ευρύτερες προεκτάσεις για την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.






















































