Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ «ήξερε ακριβώς τι γινόταν» δήλωσε στενός συνεργάτης του Τζουλιάνι

Ο Ντόναλντ Τραμπ «ήξερε ακριβώς τι γινόταν» δήλωσε στενός συνεργάτης του Τζουλιάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ «ήξερε ακριβώς τι γινόταν» όσον αφορά την πίεση προς την ουκρανική κυβέρνηση να διεξαγάγει έρευνα εις βάρος της οικογένειας του πολιτικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, τόνισε χθες ο Λεβ Πάρνας, στενός συνεργάτης του προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ, του Ρούντι Τζουλιάνι.

Επιχειρηματίας από τη Φλόριντα –γεννημένος στην Ουκρανία– ο Πάρνας βοηθούσε μαζί με τον επίσης επιχειρηματία Ιγκόρ Φρούμαν τον Τζουλιάνι στην υπόθεση Μπάιντεν.

Αμφότεροι κατηγορούνται ότι διοχέτευσαν παράνομο χρήμα σε επιτροπή υποστήριξης του Τραμπ και άλλους υποψηφίους στις εκλογές του 2016.

Εν αναμονή της δίκης του Τραμπ στη Γερουσία, η οποία θα αρχίσει την Τρίτη, ο Πάρνας κατέστησε σαφές σε συνέντευξή του στο MSNBC ότι ο Τζουλιάνι ουδέποτε επιδίωξε έρευνα για διαφθορά, παρά στόχος του ήταν να βλάψει τον πιθανό αντίπαλο του στις προεδρικές εκλογές του 2020 Τζο Μπάιντεν.

Ο Πάρνας ήταν εκείνος ο οποίος εξασφάλισε μία σειρά από έγγραφα στους Δημοκρατικούς, αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία οι Δημοκρατικοί θα επικαλεστούν στη δική του Ντόναλντ Τραμπ και στα οποία περιλαμβάνεται και ένα χειρόγραφο σημείωμα όπου αναφέρεται ότι ζητείται από τον Ουκρανό πρόεδρο να ερευνήσει την «υπόθεση Μπάιντεν».

Κορυφαίος Δημοκρατικός στο Κογκρέσο επίσης δεσμεύθηκε χθες να διερευνήσει τα «πολύ ανησυχητικά» μηνύματα ότι ο πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ουκρανία είχε τεθεί υπό παρακολούθηση προτού ο Αμερικανός πρόεδρος την απομακρύνει από τα καθήκοντά της, τον Μάιο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Έλιοτ Ένγκελ δήλωσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν την Τρίτη στο πλαίσιο της διαδικασίας της δίκης του Τραμπ, αφήνεται να εννοηθεί ότι η ασφάλεια της πρώην πρέσβειρας των ΗΠΑ Μαρί Γιοβάνοβιτς τέθηκε σε κίνδυνο όταν οι σύμμαχοι του Αμερικανού προέδρου προσπάθησαν να τη δυσφημήσουν προτού απομακρυνθεί από το πόστο της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr