ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Λιβύη, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Φαγιέζ Αλ Σαράτζ, Χαλίφα Χαφτάρ,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι οι δύο εμπόλεμες πλευρές της σύγκρουσης στη Λιβύη δεν κατάφεραν να αρχίσουν «σοβαρό διάλογο» κατά τη διάρκεια της διεθνούς διάσκεψης για τη Λιβύη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βερολίνο.
«Ή διάσκεψη ήταν πολύ χρήσιμη (…) αλλά είναι σαφές ότι επί του παρόντος δεν επιτεύχθηκε η έναρξη σοβαρού και σταθερού διαλόγου μεταξύ του επικεφαλής της αναγνωρισμένης από τον ΟΗΕ κυβέρνησης εθνικής ενότητας (GNA), Φαγέζ αλ Σάρατζ, και του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης Χαλίφα Χαφτάρ», δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας στους δημοσιογράφους από το αεροδρόμιο του Βερολίνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα η Άνγκελα Μέρκελ ερωτηθείσα αν συμμετείχαν οι Σαράτζ και Χάφταρ στις συνομιλίες, κατέστησε σαφές ότι αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο:
«Μιλήσαμε με τον καθένα ξεχωριστά, γιατί οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους είναι τόσο μεγάλες που δεν μιλάνε ο ένας στον άλλο», επιβεβαιώνοντας την απόσταση που υπάρχει ακόμη για ουσιαστικές εξελίξεις.
O τουρκικής καταγωγής πρωθυπουργός της ισλαμικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας με έδρα την Τρίπολη, Φαγιέζ αλ Σαράτζ, αρνήθηκε να συναντηθεί με τον αντίπαλό του, στρατάρχη Χαφτάρ, στο Βερολίνο, όπως μετέδωσαν δύο φιλικά του τηλεοπτικά δίκτυα.























































