ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αεροπορική επιδρομή με τρία μικρά ντρον στη ρωσική αεροπορική βάση «Χμέιμιμ» στη Λαοδίκεια

Αεροπορική επιδρομή με τρία μικρά ντρον στη ρωσική αεροπορική βάση «Χμέιμιμ» στη Λαοδίκεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές -που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποια οργάνωση ανήκουν- εξαπέλυσαν την Κυριακή αεροπορική επιδρομή με ντρον στο ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο «Χμέιμιμ» στη Λαοδίκεια της βορειοδυτικής Συρίας. Οι ρωσικές δυνάμεις ενεργοποίησαν την αντιαεροπορική τους άμυνα και απέκρουσαν την επίθεση δίχως να υποστεί η βάση ζημιές, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τρία μικρά ντρον συμμετείχαν στην αεροπορική επιδρομή, πλησιάζοντας τη βάση από τα βορειοανατολικά το σούρουπο της Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι η ρωσική αεροπορική βάση έχει δεχθεί επανειλημμένα επιθέσεις με ντρον που χειρίζονται τζιχαντιστές από τη γειτονική επαρχία της Ιντλίμπ.

Μόνο το 2019 οι Ρώσοι κατέρριψαν 53 ντρον που έστειλαν εναντίον τους οι τζιχαντιστές και 27 επιθέσεις με ρουκέτες.

Η Ρωσία με την Τουρκία και το Ιράν έχουν αυτοανακηρυχθεί εγγυήτριες δυνάμεις του καθεστώτος εκεχειρίας στη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr