ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νταβός, Ρωσία, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την Ρωσία στον τομέα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στα παράλια της Κύπρου, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο πρακτορείο Ria Novosti από το Νταβός, όπου πραγματοποιείται το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστηρίζει ότι κατά την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να συνεργασθούν.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει όπως είπε, υποστηρίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει μόνον τα συμφέροντα της ελληνικής πλευράς καθώς η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ.
«Για αυτόν τον λόγο σε σχέση με αυτές τις μονομερείς ενέργειες, είτε αφορούν στην εξόρυξη, είτε στην εκμετάλλευση, είτε στην ερεύνα, νομίζω ότι πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται.
»Η τουρκική πλευρά είναι έτοιμη για μια τέτοια συνεργασία.
»Επίσης, αυτό είναι το θέμα που συζήτησαν οι πρόεδροι Ερντιογάν και Πούτιν και, μελλοντικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει θέση και για συνεργασία μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στη συνέντευξη του στο Ria Novosti.























































