ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φλόριντα,


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Το Ιράν απειλεί: Οι εισβολείς «θα καούν ζωντανοί» - Στόχος και το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η οργάνωση Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (Aqpa) ανέλαβε την ευθύνη για τους πυροβολισμούς στις αρχές Δεκεμβρίου στην αμερικανική στρατιωτική βάση στην Πενσακόλα, στη Φλόριντα, κατά την οποία σκοτώθηκαν τρεις ναύτες, ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό κέντρο SITE που ειδικεύεται στην παρακολούθηση της δραστηριότητας τζιχαντιστών στο Διαδίκτυο.
«Σε ηχητικό μήνυμα του ηγέτη της, Κασίμ αλ-Ρίμι, η Aqpa αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση τον Δεκέμβριο του 2019 στη βάση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στην Πενσακόλα», αναφέρει το SITE σε ανακοίνωση.
«Συγχαίρουμε το μουσουλμανικό μας έθνος και χαιρετίζουμε την επιχείρηση του ήρωα μάρτυρα, του τολμηρού ιππότη Μοχάμεντ αλ-Σαμράνι», ακούγεται στο μήνυμα που έδωσε στη δημοσιότητα το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.
Ο Μοχάμεντ αλ-Σαμράνι, 21 ετών, ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας όπως ταυτοποιήθηκε από το FBI, κρατώντας περίστροφο άνοιξε πυρ στις 6 Δεκεμβρίου μέσα σε αίθουσα της αεροναυτικής βάσης σκοτώνοντας τρεις Αμερικανούς ναύτες και τραυματίζοντας άλλους οκτώ πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της Αστυνομίας.
Πριν από την επίθεσή του, είχε αναρτήσει στο Twitter εχθρικά μηνύματα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το SITE.























































