ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία καταδίκασε το ψήφισμα του κοινοβουλίου της Συρίας, το οποίο αναγνωρίζει ως «γενοκτονία» τη σφαγή περίπου 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων από το 1915 έως το 1917, με φόντο τις εντάσεις μεταξύ Άγκυρας και Δαμασκού, έπειτα από φονικές συγκρούσεις στη βορειοδυτική Συρία.
«Πρόκειται για μια ενέργεια υποκρισίας εκ μέρους ενός καθεστώτος, το οποίο εδώ και χρόνια διέπραξε όλων των ειδών της σφαγές εναντίον του λαού του, προκαλώντας τον εκτοπισμό εκατομμυρίων ανθρώπων και το οποίο είναι γνωστό για την προσφυγή του στα χημικά όπλα», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας σε ένα δελτίο Τύπου.
Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατηγορεί τη Δαμασκό ότι προκάλεσε μια «ανθρωπιστική τραγωδία στα σύνορά μας» και καταγγέλλει «τις αβάσιμες κατηγορίες που διατυπώνει ένα δεσποτικό καθεστώς, το οποίο έχει χάσει τη νομιμότητά του».























































