Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες απειλές από την Τουρκία για επίθεση στον συριακό στρατό

Νέες απειλές από την Τουρκία για επίθεση στον συριακό στρατό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία έχει εκπληρώσει τις ευθύνες της στην περιοχή της Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, σε ευθυγράμμιση με τις συμφωνίες με τη Ρωσία και το Ιράν, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι σήμερα Σάββατο, ύστερα από την κλιμάκωση της βίας τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Οκτάι σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ δήλωσε στο δίκτυο NTV ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να σταματήσει την προέλαση των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στην Ιντλίμπ.

Επιπλέον επανέλαβε την απειλή ότι η Άγκυρα θα χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να απωθήσει τις συριακές δυνάμεις εάν δεν αποσυρθούν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr