ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κουρδική ομάδα «ανταρτών πόλης» με την ονομασία «Πρωτοβουλία Τέκνων του Πυρός» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό επταώροφου ιδιωτικού νοσοκομείου στη Σμύρνη και ενός εργοστασίου κατασκευής επίπλων στην Καισάρεια. Τα σαμποτάζ πραγματοποιήθηκαν από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου.
Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» έγραψε ότι πυρκαγιά ξέσπασε στην ταράτσα επταώροφου ιδιωτικού νοσοκομείου στη συνοικία Κονάκ και μαύρος καπνός υψώθηκε πάνω από τη Σμύρνη.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από τους γείτονες και τους υπεύθυνους του νοσοκομείου και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη.
Τέθηκε υπό έλεγχο μετά από 1,5 ώρα μάχης των πυροσβεστών με τις φλόγες, ενώ όλοι οι ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε άλλο νοσοκομείο.
Για τη δεύτερη πυρκαγιά, η ιστοσελίδα KayseriIlkhaber έγραψε ότι η φωτιά κατέστρεψε εργοστάσιο επίπλων στην περιοχή Μελίκγαζι, στη βιομηχανική ζώνη.

Όταν οι εργάτες σχόλασαν και έφυγαν, ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο.
Τα έπιπλα άρπαξαν αμέσως φωτιά. Πολλοί πυροσβέστες και διασώστες έσπευσαν στο σημείο και τέθηκε υπό έλεγχο μετά από 3,5 ώρες.
Και τα δύο τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα αίτια των πυρκαγιών ήταν άγνωστα και ερευνώνται.
Όπως γράφεται στο Twitter, Κούρδοι «αντάρτες πόλεων» χτυπάνε επιχειρήσεις στελεχών του ισλαμικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν.
























































