ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλησιάζουν σε μέγεθος μεραρχίας (10.000 άνδρες) οι τουρκικές δυνάμεις που αναπτύσσονται στη συριακή επαρχία της Ιντλίμπ, τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών, στη βορειοδυτική Συρία.
Όπως μεταδίδει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τις 2 Φεβρουαρίου έως σήμερα, 2.100 τουρκικά φορτηγά και στρατιωτικά οχήματα έχουν εισέλθει στη συριακή επικράτεια, στην Ιντλίμπ, συμπεριλαμβανομένων τανκ, τεθωρακισμένων μεταφοράς προσωπικού, στρατιωτικών ραντάρ κ.α.
Οι Τούρκοι στρατιώτες που έχουν εισβάλει στο συριακό έδαφος αριθμούν πλέον 7.000 άνδρες και είναι απλωμένοι σε 33 στρατόπεδα.
Οι θέσεις που έχουν στρατοπεδεύσει οι Τούρκοι είναι γνωστές.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει δώσει διορία στον συριακό στρατό μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου να αποσυρθεί από όλα τα εδάφη που απελευθέρωσε στην Ιντλίμπ το τελευταίο διάστημα.
Εάν οι Σύροι δεν «πειθαρχήσουν», δηλαδή δεν εγκαταλείψουν τα εδάφη της πατρίδας τους, τότε θα τους επιτεθεί ο τουρκικός στρατός.
Για να επιτύχει συγκέντρωση ικανοποιητικών δυνάμεων ο Τούρκος πρόεδρος έχει μεταφέρει τουρκικά στρατεύματα και από τη Θράκη.
Αφού έχει τόσο μεγάλο στρατό, όπως λέει, γιατί αποσύρει στρατεύματα από τη Θράκη; Δεν του φτάνουν αυτοί που έχει αλλού;























































