ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως αναφέρει η εταιρία διαχείρισης του τελεφερίκ στο Βέιλ Μάουντεν του Κολοράντο, ένας σκιέρ βρήκε τραγικό θάνατο όταν το παλτό του τυλίχτηκε ανάμεσα στο κεφάλι και στο λαιμό του.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα ένας 46χρονος από το Νιου Τζέρσι να σκοτωθεί σε «ένα σοβαρό περιστατικό».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο άνδρας επιβιβάστηκε στη θέση 37 του τελεφερίκ.
Όμως όπως αναφέρει το CNN, έπεσε σ’ ένα άνοιγμα και πιάστηκε από το παλτό του με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί γύρω από το κεφάλι και το λαιμό του.
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες η καρέκλα του τελεφερίκ έφυγε σε κατακόρυφη θέση, το οποίο προκάλεσε την πτώση του όταν έκατσε .
Ο θάνατος προκλήθηκε από ασφυξία εξαιτίας της θέσης και καταχωρήθηκε ως ατύχημα σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Η αστυνομία του Βέιλ Μάουντεν έφτασε αμέσως στον τόπο του ατυχήματος ωστόσο παρά τις προσπάθειες να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα δεν κατάφεραν, με αποτέλεσμα να να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο θάνατος έλαβε χώρα σ’ ένα επικίνδυνο Σαββατοκύριακο στην περιοχή καθώς σκοτώθηκαν και δύο άνδρες βρήκαν θάνατο από πτώση χιονοστιβάδας στο Ιγκλ Κάουντι.























































