ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 34 Τούρκοι στρατιώτες (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 50 νεκρούς και 100 τραυματίες) σκοτώθηκαν την Πέμπτη στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι Τούρκοι βομβαρδίστηκαν αεροπορικώς σε μια περιοχή μεταξύ των πόλεων Μπαλουόν και Αλ Μπαρά στην Ιντλίμπ και η επίθεση αυτή θεωρείται απάντηση στην ανακατάληψη της στρατηγικής σημασίας πόλης Σαρακίμπ από τους τζιχαντιστές, που κατορθώθηκε με την υποστήριξη του τουρκικού στρατού.
Μετά τις βαριές απώλειες που υπέστησαν οι Τούρκοι, το καθεστώς της Άγκυρας ανακοίνωσε ότι αντεπιτέθηκε και έπληξε «γνωστούς στόχους» του συριακού στρατού.
«Γνωστοί στόχοι του (συριακού καθεστώτος) βρέθηκαν και θα συνεχίζουν να βρίσκονται υπό πυρά από αέρα και στεριά», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Φαχρετίν Αλτούν.
«Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να εκπληρώσει τις ευθύνες της», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ποιες ευθύνες έχει άραγε η διεθνής κοινότητα απέναντι στην Τουρκία; Καμία.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι υποστηριζόμενες από τη Ρωσία συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την Πέμπτη όλο τον νότο της επαρχίας της Ιντλίμπ, ύστερα από νέα προέλασή εις βάρος των τζιχαντιστών.
Οι κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν περίπου 60 κωμοπόλεις και χωριά στα νότια της επαρχίας Ιντλίμπ τις τελευταίες τρεις ημέρες.























































