ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ντόναλντ Τραμπ, Σαρλ Μισέλ,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα «αξιολογήσει» σήμερα την κατάσταση για να προσπαθήσει «να αποφύγει» τις οικονομικές επιπτώσεις της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει για τριάντα ημέρες τα ταξίδια από την Ευρώπη στις ΗΠΑ, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
«Μετά την απαγόρευση των ταξιδιών που ανακοινώθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση σήμερα», ανέφερε ο Μισέλ σε ανάρτησή του στο Twitter, συνταγμένη στα αγγλικά.
«Η οικονομική αναταραχή πρέπει αποφευχθεί», πρόσθεσε ο Μισέλ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου ότι απαγορεύει για τριάντα ημέρες η είσοδος στην επικράτεια των ΗΠΑ στους ταξιδιώτες από την Ευρώπη, για να αποφευχθεί η εξάπλωση της επιδημίας του κοροναϊού.























































