ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή δίκτυα από τις πόλεις της Λιβερίας που έχουν πληγεί από τον φονικό ιό Έμπολα σοκάρουν.
Λιγοστοί κάτοικοι κυκλοφορούν ενώ οι ένοπλοι στρατιώτες εμποδίζουν οποιονδήποτε να φύγει από τις περοχές που έχουν τεθεί σε καραντίνα.
Ειδικά οι δρόμοι στις δυτικές συνοικίες της πρωτεύουσας Μονρόβια όπου και ξέσπασε η επιδημία θυμίζουν πόλη φάντασμα.
Όπως εκτιμούν οι αρχές, περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι ζουν στην ζώνη που έχει επιβληθεί καραντίνα και λόγω του αποκλεισμού, οι κάτοικοι δυσκολεύονται να προμηθευτούν ακόμη και τα απαραίτητα τρόφιμα.
Οι μόνοι άνθρωποι που μπορεί να δει κανείς είναι οι εθελοντές, που πληρώνονται 5 ευρώ την ημέρα, για να αποστειρώσουν και να θάψουν τα πτώματα των νεκρών, φορώντας τις ειδικές στολές για να προστατεύονται.
Συνολικά στην Δυτική Αφρική περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τον φονικό ιό και τουλάχιστον 2.600 άνθρωποι νοσηλεύονται.
Οι περισσότεροι θάνατοι έχουν σημειωθεί στην Λιβερία.























































