ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένο Βασίλειο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λονδίνο,


















































Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πώς αντιμετωπίζουν την επέλαση του κοροναϊού Covid-19 στη Μεγάλη Βρετανία, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι πολίτες, περιέγραψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Στέλλα Μπομποτσίαρη.
Ούσα κάτοικος Λονδίνου, η κ. Μπομποτσιάρη ζει τα πράγματα… εκ των έσω.
Όπως ανέφερε, «θα έπρεπε να έχουν ληφθεί πιο σοβαρά μέτρα νωρίτερα. Δεν ξέρω αν είναι αρκετές οι 14 μέρες στο σπίτι».
Μάλιστα, παρά τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα η βρετανική κυβέρνηση, οι πολίτες έχουν δει την υπόθεση με άλλο μάτι.
Όπως περιγράφει η Ελληνίδα, ο κόσμος είναι πανικοβλημένος και προσεκτικός στις μετακινήσεις του και στο κάθε τι που κάνει.
Επίσης είπε πώς παρότι δεν υπάρχει οδηγία περί κλεισίματος των σχολείων, κάποιες μονάδες έβαλαν λουκέτο με δική τους πρωτοβουλία.
Η κ. Μπομποτσίαρη είναι ιδιοκτήτρια διαδικτυακού σχολείου Ελληνικών στο Λονδίνο.
Λόγω των εκτάκτων συνθηκών που προέκυψαν από τον κοροναϊό, προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου, «για να μη μείνουν πίσω στην ύλη» όπως είπε χαρακτηριστικά.























































