ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε ότι μια «σοβαρή ύφεση» θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερα θύματα από τον νέο κορονοϊό στις ΗΠΑ, εκφράζοντας την επιθυμία να επανέλθει γρήγορα η οικονομική δραστηριότητα.
«Μπορεί να χάσεις πολλούς ανθρώπους λόγω της γρίπης.
»Αλλά κινδυνεύεις να χάσεις περισσότερους ανθρώπους βυθίζοντας τη χώρα σε μια σοβαρή ύφεση ή μια κατάθλιψη», δήλωσε στο Fox News, κάνοντας λόγο για μια πιθανότητα «χιλιάδων αυτοκτονιών».
«Πρέπει να επιστρέψουμε στην δουλειά, πολύ νωρίτερα από ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι», πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Όπως είπε θα ήθελε πολύ να δει τις αμερικανικές επιχειρήσεις να επαναλειτουργούν μέχρι το Πάσχα (των Καθολικών), που πέφτει φέτος στις 12 Απριλίου.
«Μπορείς να καταστρέψεις μια χώρα, κλείνοντας την με αυτό τον τρόπο», τονίζοντας πως θα επανεξετάσει την επόμενη εβδομάδα τις επιπτώσεις των μέτρων αυστηρού περιορισμού που έχουν επιβληθεί για 15 μέρες.






















































