Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

1300 οι νεκροί στη Γαλλία από τον κοροναϊό

1300 οι νεκροί στη Γαλλία από τον κοροναϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Οι θάνατοι σε 24 ώρες ανέρχονται σε 231, ενώ 2.929 είναι τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη Γαλλία.

Συνολικά καταγράφονται 25.233 ασθενείς με κορονοϊό στη χώρα από την αρχή της πανδημίας.

Ο αριθμός των ανθρώπων στη Γαλλία που έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω του κορονοϊού είναι πολύ ψηλότερος από τον επίσημο, ημερήσιο απολογισμό της κυβέρνησης, καθώς στα θύματα δεν προσμετρώνται όσοι χάνουν τη ζωή τους εκτός νοσοκομείων.

Είκοσι ηλικιωμένοι κατέληξαν τη Δευτέρα σε γηροκομείο της Γαλλίας, με τον θάνατό τους να συνδέεται πιθανότατα με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του γενικού διευθυντή υγείας της Γαλλίας, Ζερόμ Σαλομόν, το 86% των θανόντων ξεπερνά ηλικιακά τα 70 έτη.

Από τους ασθενείς με κορονοϊό στη χώρα, 11.539 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, εκ των οποίων 2.827 σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένοι.

Το ένα τρίτο των ατόμων που βρίσκονται διασωληνωμένοι είναι μικρότεροι σε ηλικία από τα 60 έτη, ενώ 59% αυτών βρίσκονται μεταξύ 60 και 80 έτη.

Μόνο την Τρίτη, οι υγειονομικές υπηρεσίες στη Γαλλία καταμέτρησαν 3.545 ασθενείς που βρέθηκαν στα επείγοντα, αλλά και 1.430 υποθέσει άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Από τις 9 Μαρτίου, η Γαλλία έχει πραγματοποιήσει 8.723 τεστ για τον κορωνοϊό, εκ των οποίων 2.615 αποδείχτηκαν θετικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μερτς ζητά επανεκκίνηση με τις ΗΠΑ καθώς η παλαιά παγκόσμια τάξη καταρρέει

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Ελλάς-Γαλλία συμμαχία – Ο Νίκος Δένδιας με τη Γαλλίδα ΥΠΑΜ στις Βρυξέλλες

Σοκ στη Γαλλία: Νεκρά δύο μωρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr