Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Επιστρέφουν ασφάλιστρα λόγω μειωμένης κυκλοφορίας των οχημάτων από τον κοροναϊό

ΗΠΑ: Επιστρέφουν ασφάλιστρα λόγω μειωμένης κυκλοφορίας των οχημάτων από τον κοροναϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικές Εταιρείες,

Σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κοροναϊού και ελάχιστα είναι πλέον τα αυτοκίνητα που κινούνται στους έρημους δρόμους, εικόνα μάλλον πρωτόγνωρη, τελείως αντίθετη από τα συνηθισμένα.

Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με σχετικές μετρήσεις, τις τελευταίες εβδομάδες τα μίλια που διανύει με το όχημά του ο μέσος Αμερικανός έχουν μειωθεί κατά 35% – 50%, κάτι που έχει ρίξει σημαντικά και τον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων.

Γι’ αυτό το λόγο μία εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών των Ηνωμένων Πολιτειών στον κλάδο του Αυτοκινήτου, η Allstate Corp, ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κάνει επιστροφή ασφαλίστρων στους ασφαλισμένους της, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια δολάρια και να αντιπροσωπεύει σχεδόν 18 εκατομμύρια συμβόλαιά της.

Έτσι, οι περισσότεροι πελάτες της εταιρείας αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβουν επιστροφή 15% του μηνιαίου ασφαλίστρου τους τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Να σημειωθεί πως η Allstate Corp δεν είναι η μόνη αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία που θα προβεί σε μία τέτοια ενέργεια.

Δύο ακόμα μεγάλες εταιρείες στον κλάδο του Αυτοκινήτου, η State Farm και η Progressive Insurance Corp, παρατηρώντας τα νέα δεδομένα, εξετάζουν πιθανούς τρόπους να επιστρέψουν επίσης μέρος των ασφαλίστρων και αξία στους ασφαλισμένους τους.

Ακόμα μία μικρότερου βεληνεκούς εταιρεία, η American Family Inusrance ανακοίνωσε πως και αυτή με τη σειρά της σκοπεύει να επιστρέψει συνολικά 200 εκατομμύρια δολάρια στους ασφαλισμένους της και έτσι, αρχής γενομένης από μέσα Απριλίου ο κάθε πελάτης της θα λαμβάνει επιστροφή 50 δολαρίων για κάθε όχημα που καλύπτεται με ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εταιρεία.

Οι παραπάνω ενέργειες δε θα έπρεπε να μας ξενίζουν αφού λιγότερα ατυχήματα στην άσφαλτο συνοδεύονται από λιγότερες αιτήσεις για αποζημίωση, συνεπώς, όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Αυτοκινήτου, ειδικότερα οι μεγάλες, αναμένεται να παρουσιάσουν καλά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2020, συνεπώς, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε θέση να ανταμείψουν με αυτό τον τρόπο τους ασφαλισμένους τους.

ΠΗΓΗ: underwriter.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Οδεύουμε προς ένα μοντέλο υποχρεωτικής ασφάλισης της περιουσίας

Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν παροχές – Στήνει «πάρτι» για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές

Νέα χαράτσια: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Τραπεζικός υπάλληλος πούλησε σε κυρία 80 ετών ασφαλιστικό πρόγραμμα διάρκειας 25 ετών (βίντεο)

Ο «κουμπαράς» και η χαμένη εμπιστοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr