ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διακοπές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, Τουρισμός,


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να μην κλείσουν ακόμη τις θερινές διακοπές τους, συνιστά στους Ευρωπαίους η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τονίζοντας ωστόσο παράλληλα ότι οι καταναλωτές που δεν μπορούν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δικαιούνται πλήρη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβάλει.
«Συμβουλεύω να περιμένει κανείς για τέτοια σχέδια.
»Δεν μπορεί κανείς να κάνει αξιόπιστες προβλέψεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο», επισημαίνει η κυρία φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξή της στην «Bild am Sonntag» και εμφανίζεται επιφυλακτική σε ό,τι αφορά την σύσταση της γερμανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες να λάβουν ένα κουπόνι έναντι του ποσού που έχουν ήδη διαθέσει για τις κρατήσεις τους και όχι τα αντίστοιχα χρήματα.
«Σε ολόκληρη την Ευρώπη οι άνθρωποι, από καθαρά νομική άποψη, έχουν την επιλογή μεταξύ των χρημάτων και ενός κουπονιού», επισημαίνει η Πρόεδρος της Επιτροπής, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση προς τους πελάτες οι οποίοι μπορούν, να μην επιλέξουν την επιστροφή των χρημάτων τους.
«Σε αυτή την κρίση απαιτείται η αλληλεγγύη όλων.
»Όποιος οικονομικά μπορεί να το αντέξει, δεν θα πρέπει να επιμείνει για χρήματα, αλλά να βοηθήσει με το κουπόνι τις ταξιδιωτικές εταιρίες να ξεπεράσουν αυτές τις δύσκολες εβδομάδες.
»Οι αξιώσεις των πελατών θα πρέπει όμως να παραμείνουν διασφαλισμένες», διευκρινίζει.























































