ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντόμινικ Ράαμπ αναμένεται να ανακοινώσει μεθαύριο Πέμπτη ότι τα περιοριστικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να παραμείνουν σε ισχύ ως τουλάχιστον την 7η Μαΐου, έγραψε η εφημερίδα The Times.
Ο Ράαμπ, που αντικαθιστά προσωρινά τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αναρρώνει ακόμη μετά τη νοσηλεία του εξαιτίας της μόλυνσής του από τον κορωνοϊό, τόνισε χθες ότι δεν αναμένει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε άρση των μέτρων τα οποία εφαρμόζει προτού να είναι βέβαιη πως αυτό μπορεί να γίνει με ασφάλεια.
Συνολικά 11.329 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαιτίας της ασθένειας COVID-19, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας της χώρας νωρίτερα χθες.
Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί είναι τουλάχιστον 88.621.
Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ανάμεσα στα κράτη της Ευρώπης που έχουν υποστεί τα βαρύτερα πλήγματα εξαιτίας της πανδημίας.























































