ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη εξακολουθεί να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, καθώς ναι μεν ο αριθμός των θανάτων σε Ιταλία και Ισπανία βρίσκεται σε ύφεση συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες, πλην όμως ο αριθμός των κρουσμάτων πλησιάζει το ένα εκατομμύριο, όταν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα παγκοσμίως είναι τα διπλάσια.
«Δεν υπάρχει γρήγορη επιστροφή στο φυσιολογικό», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΠΟΥ στην Ευρώπη Χανς Κλούγκε.
«Ο αριθμός των κρουσμάτων σε ολόκληρη την περιοχή συνεχίζει να αυξάνεται.
»Τις τελευταίες 10 ημέρες, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ευρώπη σχεδόν διπλασιάστηκε φθάνοντας περίπου το εκατομμύριο», τόνισε.
Οι αριθμοί, σύμφωνα με τον Κλούγκε, δείχνουν ότι περίπου το 50% του βάρους παγκοσμίως έχει πέσει στην Ευρώπη – περισσότεροι από 84.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
«Τα σύννεφα της πανδημίας εξακολουθούν σε μεγάλο βαθμό να βρίσκονται πάνω από την περιοχή της Ευρώπης», τόνισε ο Κλουζ για να προσθέσει ευθύς αμέσως ότι «δεν υπάρχει γρήγορη επιστροφή στο φυσιολογικό», έστω και αν ορισμένες χώρες χαλαρώνουν σταδιακά το lockdown.






















































