ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Γαλάζια Σημαία 2026: Αυτές είναι οι 624 καθαρές παραλίες στην Ελλάδα
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις προς το παρόν οποιασδήποτε σύνδεσης μεταξύ του νέου κορωνοϊού και των εργασιών του ερευνητικού κέντρου P4 στην κινεζική πόλη Βουχάν, απ’ όπου ξεκίνησε η πανδημία.
«Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι έως σήμερα δεν υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον αμερικανικό Τύπο, βάσει των οποίων εξακριβώνεται η σύνδεση μεταξύ της προέλευσης της Covid-19 και των εργασιών του εργαστηρίου P4 στην Βουχάν της Κίνας», επισημαίνει αξιωματούχος του γραφείου του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η κυβέρνησή του προσπαθεί να εξακριβώσει εάν και κατά πόσον ο κορωνοϊός προήλθε από εργαστήριο στην Βουχάν της Κίνας, και ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο υποστήριξε πως το Πεκίνο «πρέπει να μιλήσει ανοικτά» για το τι γνωρίζει.























































