ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες από τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, την Τουρκία και το Νεπάλ, ζούσαν από τις 24 Μαρτίου σε μια σπηλιά της Ινδίας, καθώς ενώ έκαναν διακοπές σε μια κοντινή πόλη αλλά τους τελείωσαν τα χρήματα εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας.
Και οι έξι, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο και θα μείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, αν και κανείς δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα κορονοϊού.
«Πριν επιβληθεί το lockdown, έμεναν σε ένα ξενοδοχείο αλλά ξέμειναν από χρήματα και βρήκαν καταφύγιο στη σπηλιά.
»Είχαν καταφέρει να κρατήσουν λίγα χρήματα για να αγοράζουν κάποια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης» είπε ο επικεφαλής αστυνομικός που τους ανακάλυψε.























































