Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μαύρισε» το δέρμα δύο Κινέζων γιατρών που νόσησαν από κορωνοϊό (φωτο)

«Μαύρισε» το δέρμα δύο Κινέζων γιατρών που νόσησαν από κορωνοϊό (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Μαύρο… δέρμα απέκτησαν δύο Κινέζοι γιατροί στην πόλη Βουχάν που έδωσαν σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό και τελικά νικητές.

Ανοίγοντας τα μάτια τους, οι 42χρονοι καθηγητές Γι Φαν και Χου Γουαφένγκ έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι το δέρμα τους είχε γίνει πιο σκούρο.

Ο Covid-19 είχε προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο ήπαρ τους με αποτέλεσμα να γίνει πιο σκούρο το δέρμα τους.

Οι συνάδελφοί τους κατάφεραν να τους σώσουν τη ζωή, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», χρησιμοποιώντας το λεγόμενο «κύκλωμα εξωσωματικής οξυγόνωσης της κυκλοφορίας» (ECMO).

Σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα, το ECMO υποκαθιστά με τη λειτουργία του τόσο την καρδιακή όσο και την αναπνευστική λειτουργία του ασθενούς.

Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η πρόσληψη του οξυγόνου από τους ιστούς, ενώ παράλληλα παρέχεται ο απαιτούμενος χρόνος για την αντιμετώπιση της αιτίας που οδήγησε στην καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτός είναι ο «Στίβεν» που στρατολόγησε τον Έλληνα σμήναρχο για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Ο Σμήμαρχος λέει ότι τον απείλησαν οι Κινέζοι: «Ξέρουμε την οικογένειά σου, ξέρουμε πού μένεις»

Υπόθεση κατασκοπείας: Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος – Ο ίδιος ζήτησε την καταδίκη του

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχθεί τον Κινέζο Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο

Υπόθεση κατασκοπείας με Σμήναρχο Π.Α.: Η γυναίκα-«σκιά» που ερευνούν οι Αρχές – Ποιος ο ρόλος της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr