ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδει επιδείνωση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδει επιδείνωση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εσφαλμένες χαρακτήρισε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τις πληροφορίες για σημαντική επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιογνκ Ουν.

«Πιστεύω ότι οι πληροφορίες αυτές ήταν εσφαλμένες» δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων από τον Αμερικανό πρόεδρο για την κρίση με τον νέο κορωνοϊό.

«Πιστεύω ότι επρόκειτο για μια λανθασμένη πληροφορία του CNN» πρόσθεσε.

Το αμερικανικό δίκτυο, επικαλούμενο Αμερικανό αξιωματούχο, μετέδωσε αυτήν την εβδομάδα ότι η Ουάσιγκτον «μελετά πληροφορίες» σύμφωνα με τις οποίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο έπειτα από χειρουργική επέμβαση.

Τα ερωτήματα όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Bορειοκορεάτη ηγέτη τροφοδοτήθηκαν από την απουσία του από τις επίσημες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους εορτασμούς στις 15 Απριλίου των 108 χρόνων από την γέννηση του παππού του, του ιδρυτή του καθεστώτος Κιμ Ιλ Σουνγκ, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Η Daily NK, ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης που διαχειρίζονται κυρίως Βορειοκορεάτες που έχουν αυτομολήσει, έγραψε ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Απρίλιο για καρδιαγγειακά προβλήματα και ότι βρισκόταν σε ανάρρωση.

Οι νοτιοκορεατικές Αρχές είχαν ωστόσο υποβαθμίσει τις πληροφορίες για επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Κιμ.

Υψηλόβαθμος Νοτιοκορεάτης υπεύθυνος τον οποίο επικαλείτο το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap είχε δηλώσει ότι δεν ήταν αλήθεια πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν σοβαρά άρρωστος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr