ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: Πάνω από 190.000 οι νεκροί παγκοσμίως- «Μαύρη» πρωτιά για τις ΗΠΑ

Κορωνοϊός: Πάνω από 190.000 οι νεκροί παγκοσμίως-  «Μαύρη» πρωτιά για τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι νεκροί από επιπλοκές του κορονοϊού ξεπέρασαν τους 190.000 σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ τα κρούσματα είναι πλέον πάνω από 2,7 εκατομμύρια, σύμφωνα με τον απολογισμό που δημοσίευσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, οι θάνατοι από την πανδημία ανήλθαν σε 190.989, εκ των οποίων σχεδόν τα δύο τρίτα έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη (1.296.248 κρούσματα), την ήπειρο που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία.

Επιπρόσθετα, έχουν επιβεβαιωθεί περισσότερα από 2.719.450 κρούσματα του κορονοϊού σε 193 χώρες και εδάφη από την αρχή της πανδημίας.

Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της «μαύρης λίστας» των νεκρών με 49.963 θανάτους, ενώ ακολουθούν η Ιταλία (25.549 νεκροί), η Ισπανία (22.524), η Γαλλία (21.856) και το Ηνωμένο Βασίλειο (18.738).

Στην Κίνα (εξαιρούνται τα εδάφη του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο) έχουν καταγραφεί επισήμως 4.632 νεκροί.

Η Σιέρα Λεόνε ανακοίνωσε τον πρώτο νεκρό από covid-19 στο έδαφός της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ

Αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα – Αγνοείται η τύχη μέλους του πληρώματος

Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»

Τεχεράνη προς Ουάσιγκτον: «Συγκρατήστε το Ισραήλ»

Η Τεχεράνη επιμένει να διατηρήσει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ, λένε ανώτερες ιρανικές πηγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr