ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κίνα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι νεκροί από επιπλοκές του κορονοϊού ξεπέρασαν τους 190.000 σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ τα κρούσματα είναι πλέον πάνω από 2,7 εκατομμύρια, σύμφωνα με τον απολογισμό που δημοσίευσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Συγκεκριμένα, οι θάνατοι από την πανδημία ανήλθαν σε 190.989, εκ των οποίων σχεδόν τα δύο τρίτα έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη (1.296.248 κρούσματα), την ήπειρο που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία.
Επιπρόσθετα, έχουν επιβεβαιωθεί περισσότερα από 2.719.450 κρούσματα του κορονοϊού σε 193 χώρες και εδάφη από την αρχή της πανδημίας.
Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της «μαύρης λίστας» των νεκρών με 49.963 θανάτους, ενώ ακολουθούν η Ιταλία (25.549 νεκροί), η Ισπανία (22.524), η Γαλλία (21.856) και το Ηνωμένο Βασίλειο (18.738).
Στην Κίνα (εξαιρούνται τα εδάφη του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο) έχουν καταγραφεί επισήμως 4.632 νεκροί.
Η Σιέρα Λεόνε ανακοίνωσε τον πρώτο νεκρό από covid-19 στο έδαφός της.






















































