ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αμερικανός βουλευτής: Οικοδομήθηκε ολόκληρο κτίριο γύρω από μεγάλο UFO για να το κρύψει
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού - Η Αθήνα το «ηθικό οπλοστάσιο» της Δύσης
Ρωσικό αεροσκάφος «Ημέρας της Κρίσης» προσγειώθηκε στην Τεχεράνη εν μέσω κλιμακούμενης έντασης
Η επιστροφή στις ρίζες ως γεωπολιτική ασπίδα: Η Αθήνα στο επίκεντρο του αμερικανικού αφηγήματος
Ναφτάλι Μπένετ: «Η Τουρκία είναι το "νέο Ιράν" - Ο Ερντογάν επιδιώκει την περικύκλωση του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα νέο, βρετανικό τεστ αντισωμάτων για την ανίχνευση του κορωνοϊού αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς πήρε την έγκριση των ειδικών.
Η εταιρεία Abbott, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που το παράγει πήρε την πιστοποίηση για το τεστ εφόσον έδειξε ότι ακολουθεί τους κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το τεστ -το οποίο θεωρείται 99% αξιόπιστο- αναγνωρίζει την πρωτεΐνη IgG την οποία παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν έρχεται σε επαφή με τον κορωνοϊό και μπορεί να παραμείνει στον οργανισμό για μήνες έως και χρόνια.
Η Abbott ισχυρίζεται πως το τεστ κατάφερε να ανιχνεύσει αντισώματα από τη μόλυνση του κορωνοϊού σε ποσοστό 99%, 14 μέρες μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων στο άτομο.
Με το τεστ αυτό θα μπορεί ο ιός να ανιχνεύεται και στα άτομα που δεν είχαν συμπτωματολογία και έχουν αναπτύξει ανοσία στον ιό.























































