ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα νέο, βρετανικό τεστ αντισωμάτων για την ανίχνευση του κορωνοϊού αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς πήρε την έγκριση των ειδικών.
Η εταιρεία Abbott, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που το παράγει πήρε την πιστοποίηση για το τεστ εφόσον έδειξε ότι ακολουθεί τους κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το τεστ -το οποίο θεωρείται 99% αξιόπιστο- αναγνωρίζει την πρωτεΐνη IgG την οποία παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν έρχεται σε επαφή με τον κορωνοϊό και μπορεί να παραμείνει στον οργανισμό για μήνες έως και χρόνια.
Η Abbott ισχυρίζεται πως το τεστ κατάφερε να ανιχνεύσει αντισώματα από τη μόλυνση του κορωνοϊού σε ποσοστό 99%, 14 μέρες μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων στο άτομο.
Με το τεστ αυτό θα μπορεί ο ιός να ανιχνεύεται και στα άτομα που δεν είχαν συμπτωματολογία και έχουν αναπτύξει ανοσία στον ιό.























































