Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βρετανία ανακοίνωσε τον πραγματικό αριθμό νεκρών από κορωνοϊό

Η Βρετανία ανακοίνωσε τον πραγματικό αριθμό νεκρών από κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πραγματικός αριθμός θανάτων από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύφθηκε την Τετάρτη.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών εκτινάχτηκε στους 26.097 νεκρούς.

Αυξήθηκε κατά 3.811 σήμερα, καθώς η κυβέρνηση άρχισε να μετράει ανθρώπους που πέθαναν σε κέντρα φροντίδας ή στα σπίτια τους.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που το Υπουργείο Υγείας συμπεριέλαβε άτομα που πεθαίνουν εκτός νοσοκομείων στις καθημερινές στατιστικές του, και οι παλιοί αριθμοί έχουν προσθέσει χιλιάδες στον αριθμό των νεκρών, που ήταν χθες 21.678.

Αναμενόταν μεγαλύτερη αύξηση -το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών αναφέρει ότι περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι είναι γνωστό ότι έχουν ήδη πεθάνει σε κέντρα φροντίδας- αλλά η κυβέρνηση θα δεχτεί μόνο τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου στα δεδομένα της, παρά το γεγονός ότι δεν διεξήχθησαν δοκιμές ρουτίνας.

Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα επιπλέον 765 νεκρούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στάρμερ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για σύγκρουση με τη Ρωσία – «Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ»

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της

Οι νέοι γείτονες του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου φοβούνται τα χειρότερα μετά τις τελευταίες ζοφερές αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν – «Εξορίστε τον»

Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr